.
.

29 appartementen: gasloos en duurzaam!

Hartje Steenbergen

Heerlijk wonen centraal in Steenbergen, op de manier die jij wilt, dan is dit je kans!

In het centrum van Steenbergen komen 29 appartementen, verdeeld over twee gebouwen met een afgesloten parkeerplaats. De appartementen voldoen helemaal aan de nieuwe normen. Zo worden ze gasloos en duurzaam opgeleverd.

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Interesse? Schrijf je dan in en geef je voorkeuren door in je account. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever direct een verkoopmedewerker spreken? De medewerkers van Baas Makelaars staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

reeds 50% verkocht!

In Hartje Steenbergen wonen?

Heerlijk wonen centraal in Steenbergen, op de manier die jij wilt, dan is dit je kans!
Er worden in het centrum van Steenbergen 29 appartementen ontwikkeld, verdeeld over twee gebouwen met een afgesloten parkeerplaats. De appartementen zijn helemaal van deze tijd. Zo worden zij gasloos opgeleverd en voldoen ze aan de nieuwste normen op het gebied van duurzaamheid. Heerlijk comfortabel dus!

Er zijn nog slechts enkele appartementen beschikbaar. Interesse? Schrijf je dan in en geef je voorkeuren door in je account. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever direct een verkoopmedewerker spreken? De medewerkers van Baas Makelaars staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

GeĆÆnteresseerd als belegger?
Wist je dat de appartementen ook zeer geschikt zijn als belegging? Dit project is wellicht het laatste nieuwbouwproject waar de gemeente Steenbergen het toelaat om de appartementen te verhuren. Dus pak deze kans! Neem vooral contact op met Baas Makelaars. Zij kunnen je er alles over vertellen.

Ik wil meer weten over deze appartementen!

De locatie

Hartje Steenbergen ligt letterlijk in het het hart van het bruisende centrum van Steenbergen aan de Berenstraat en Kaaistaat.

Het Plan

Deze nieuwbouw in hartje Steenbergen bestaat uit 29 appartementen, verdeeld over twee gebouwen.

Projectfinanciering

Wil je een goed en vrijblijvend advies ontvangen? We helpen je graag. Lorentzen zorgt voor financiƫle oplossingen.

Bekijk de beschikbare appartementen!

Ontdek de types

alle voorzieningen bij de hand

Hier komen de appartementen!

Het project Hartje Steenbergen ligt letterlijk in het het hart van het bruisende centrum van Steenbergen. Het project komt te liggen aan de Berenstraat en Kaaistaat. Vanaf je nieuw thuis rijd je binnen no-time op de A4, waarna je alle kanten op kunt. Steenbergen heeft alles wat je nodig hebt, basisscholen, supermarkten en vele andere winkels. Daarnaast ben je met circa 30 minuten in Antwerpen, Rotterdam of Breda. Centraal en sfeervol wonen in Hartje Steenbergen, hier zit je helemaal goed!

Hartje Steenbergen is een ontwikkeling van:

Hartje Steenbergen is een ontwikkeling van:
Memo Projectontwikkeling | website
De Langen & Van den Berg | website

Verkoop via:
Baas Makelaars | website