een uniek plekje in het mooie centrum

Wonen in het hart van Steenbergen!

Woon je in Hartje Steenbergen dan heb je alles wat je nodig hebt bij de hand – een grote luxe! Het project ligt namelijk letterlijk in het het hart van het mooie centrum van Steenbergen. Naar de brasserie, croissanterie, of heb je lekkere trek en wil je liever naar de snackbar? Het is allemaal op steenworp afstand van je nieuwe appartement. De Kaaistraat is onderdeel van de winkelstraat van Steenbergen en daardoor vol leven. De Berenstraat ligt er net achter. De gezamenlijke, besloten, parkeergelegenheid verbind beide gebouwen.

Steenbergen staat bekend om zijn gemoedelijkheid en het 'ons kent ons' gevoel wat er heerst. Een goede buur is immers beter dan een verre vriend. Zo zijn er in Steenbergen ook vele verenigingen die mensen samenbrengen en waar je met elkaar kan genieten van gezamenlijke interesses en hobby's.

Vanaf je nieuw thuis rijd je binnen no-time op de A4, waarna je alle kanten op kunt. Steenbergen heeft alles wat je nodig hebt, basisscholen, supermarkten en vele andere winkels. Daarnaast ben je met circa 30 minuten in Antwerpen, Rotterdam of Breda. Centraal en sfeervol wonen in Hartje Steenbergen, hier zit je helemaal goed!

Ontdek onze types!

Bekijk snel welke appartementen nog beschikbaar zijn

Wil jij wel wonen in Hartje Steenbergen?