een uniek plekje in het mooie centrum

Wonen in het hart van Steenbergen!

Woont u in Hartje Steenbergen dan heeft u alles wat u nodig heeft bij de hand – een grote luxe! Het project ligt namelijk letterlijk in het het hart van het mooie centrum van Steenbergen. Naar de brasserie, croissanterie, of heeft u lekkere trek en wilt u liever naar de snackbar? Het is allemaal op steenworp afstand van uw nieuwe appartement. De Kaaistraat is onderdeel van de winkelstraat van Steenbergen en daardoor vol leven. De Berenstraat ligt er net achter. De gezamenlijke, besloten, parkeergelegenheid verbindt beide gebouwen.

Steenbergen staat bekend om zijn gemoedelijkheid en het 'ons kent ons' gevoel wat er heerst. Een goede buur is immers beter dan een verre vriend. Zo zijn er in Steenbergen ook vele verenigingen die mensen samenbrengen en waar u met elkaar kan genieten van gezamenlijke interesses en hobby's.

Vanaf uw nieuwe thuis rijdt u binnen no-time op de A4, waarna u alle kanten op kunt. Steenbergen heeft alles wat u nodig hebt, basisscholen, supermarkten en vele andere winkels. Daarnaast bent u met circa 30 minuten in Antwerpen, Rotterdam of Breda. Centraal en sfeervol wonen in Hartje Steenbergen, hier zit u helemaal goed!

Ontdek onze types!

Bekijk snel welke appartementen nog beschikbaar zijn

Wilt u wonen in Hartje Steenbergen?