Beleef, ontdek en geniet!

Hartje Steenbergen

Dit plan bestaat uit totaal 29 prachtige stadsappartementen verdeeld over een tweetal appartementencomplexen, één aan de Kaaistraat met 12 appartementen en één aan de Berenstraat met 17 appartementen. 

Het appartementencomplex aan de Kaaistraat bestaat uit vier lagen, waarvan de onderste laag gebruikt zal worden voor commerciële doeleinden. Het complex aan de Berenstraat zal bestaan uit een drietal woonlagen met appartementen. 

Tussen deze twee gebouwen bevindt zich een afgesloten parkeerterrein, die alleen toegankelijk is voor de bewoners van Hartje Steenbergen. Dit parkeerterrein is letterlijk het hart van Hartje Steenbergen en dé plek om je buren te ontmoeten, 'ons kent ons'! Tevens bevinden zich hier ook alle extra bergingen. Elk appartement heeft namelijk niet alleen een inpandige berging in het appartement, maar ook een handige berging op de begane grond. Ideaal om fietsten te stallen!

Alle appartementen worden volledig gasloos opgeleverd en voldoen aan de laatste normen op het gebied van duurzaamheid. Dat is nog eens comfortabel wonen!

Ontdek de appartementen!

Welk appartement is jouw ultieme favoriet?

Schrijf je in!

Wil jij graag wonen in Hartje Steenbergen? Maak dan snel een account aan en kies je favorieten uit. De verkoop is reeds gestart!

Appartementen die nog beschikbaar zijn, zijn online te vinden. Is er nog een appartement vrij dat helemaal naar je zin is? Selecteer deze dan in je account en vul de vragenlijst in. De verkopende makelaar zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Beleggen
Wist je dat de appartementen ook uitermate geschikt zijn als belegging? Dit project is wellicht het laatste nieuwbouwproject waar de gemeente Steenbergen het toelaat om de appartementen te verhuren. Dus pak deze kans!
Neem vooral contact op met Baas Makelaars. Zij kunnen je er alles over vertellen.

Schrijf je in!