€ 250,- exclusieve projectkorting!

Start met persoonlijk hypotheekadvies!

Zie jij het wel zitten om straks in een van de 29 stadsappartementen in Hartje Steenbergen te wonen? Gelijk heb je, want je woont gezellig midden in het centrum en hebt alles bij de hand. Bovendien vallen de maandlasten in de meeste gevallen heel erg mee.

Wil je een goed en vrijblijvend advies ontvangen? We helpen je graag. Lorentzen zorgt voor financiële oplossingen. Oplossingen die goed zijn voor jou. Nu, maar vooral ook met het oog op de toekomst. We rekenen graag vrijblijvend uit of kopen interessant voor je is. Besluit je via ons je hypotheek af te sluiten, dan maken wij het extra interessant en ontvang je € 250,- exclusieve projectkorting op onze kosten voor hypotheekadvies en bemiddeling.

Geen kosten voor gas!

Nog lagere maandlasten?

Ga je bijvoorbeeld voor appartement type-B en heb je eigen geld waarmee je niet het hele bedrag hoeft te financieren? Dan worden je maandlasten nog lager! Wens je de hypotheek liever niet (meer) af te lossen? Dan betaal je alleen rente en dat komt neer op een nog lagere maandlast. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te bedenken en dat laten we je graag in een persoonlijk gesprek zien. Hypotheekadvies is immers maatwerk, daar draait het om.

Wist je dat de appartementen volledig gasloos worden opgeleverd? Dus ook de maandelijkse lasten zullen hierdoor een stuk lager zijn dan je wellicht gewend bent.

Waarom Lorentzen?

- Onafhankelijk persoonlijk hypotheekadvies -
- Twintig jaar ervaring met starters én senioren -
- Gespecialiseerd in dienstverlening aan zelfstandigen en zzp’ers -
- Vanzelfsprekend volledig gecertificeerde adviseurs en binnendienst -

Meer weten?
Neem contact op met Nicole van Steen of Christ van de Lindeloof van Lorentzen. We zijn telefonisch bereikbaar via 076 - 522 20 01 of maak eenvoudig online een afspraak via onze site: www.hypotheekadviesvanlorentzen.nl!

.
.