De bouw is reeds gestart | Oplevering al in 2024!

In Hartje Steenbergen wonen?

Wenst u te wonen in één van deze unieke appartementen in het Hartje van Steenbergen? Dan is dit uw kans!

In het centrum van Steenbergen, op loopafstand van alle benodigde voorzieningen, worden 29 appartementen gerealiseerd, verdeeld over twee appartementencomplexen gesitueerd aan de Kaaistraat en Berenstraat. De appartementen voldoen volledig aan de nieuwe normen en worden gasloos en duurzaam opgeleverd. De bouw is inmiddels gestart!

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Interesse? De medewerkers van het makelaarsteam staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden.

Geïnteresseerd als belegger?
Wist u dat de appartementen ook zeer geschikt zijn als belegging? Dit project is wellicht het laatste nieuwbouwproject waar de gemeente Steenbergen het toelaat om de appartementen te verhuren.

Ik wil meer weten over deze appartementen!

De locatie

Hartje Steenbergen ligt letterlijk in het het hart van het bruisende centrum van Steenbergen aan de Berenstraat en Kaaistaat.

Het Plan

Deze nieuwbouw in hartje Steenbergen bestaat uit 29 appartementen, verdeeld over twee gebouwen.

Projectfinanciering

Wilt u een goed en vrijblijvend advies ontvangen? We helpen u graag. Lorentzen zorgt voor financiële oplossingen.

Bekijk de beschikbare appartementen!

Ontdek de types

Het laatste nieuws!

Komt u ook een kijkje nemen op de bouwplaats!
03-11-2023
Voortgang bouw week 43
01-11-2023
Interview Ligne Netwerknotarissen
08-09-2023

alle voorzieningen bij de hand

Hier komen de appartementen!

Steenbergen staat bekend om zijn gemoedelijkheid en het 'ons kent ons' gevoel wat er heerst. Een goede buur is immers beter dan een verre vriend. Zo zijn er in Steenbergen ook vele verenigingen die mensen samenbrengen en waar u met elkaar kunt genieten van gezamenlijke interesses en hobby's.
Vanaf uw nieuw thuis rijdt u binnen no-time op de A4, waarna u alle kanten op kunt. Steenbergen heeft alles wat u nodig heeft: basisscholen, supermarkten en vele andere winkels. Daarnaast bent u met circa 30 minuten in Rotterdam, Antwerpen of Breda.

Woont u in Hartje Steenbergen dan heeft u alles wat u nodig heeft bij de hand – een grote luxe! Het project ligt namelijk letterlijk in het het hart van het mooie centrum van Steenbergen. Naar de brasserie, croissanterie, of heeft u lekkere trek en wilt u liever naar de snackbar? Het is allemaal op steenworp afstand van uw nieuwe appartement. De Kaaistraat is onderdeel van de winkelstraat van Steenbergen en daardoor vol leven. De Berenstraat ligt er net achter. De gezamenlijke, besloten, parkeergelegenheid verbindt beide gebouwen.

Ontwikkeling:

eMCcioQZtMbrnIIePhm0HtfmQYMXFcBV6QnzG0AR.jpg

Verkoop:

YEMrwbF3l6j7hZJ6jmKCGhOEAlyzeINQgCwrECU5.jpg


Tel: 0164 683 842
info@baasmakelaars.nl

Verkoop:

u2MF8SuPCx1LdUeyp8Uc88yCw8VoEg52uH9FluWo.jpg


Tel: 085 020 13 90
info@buuron-kuipers.nl