Hartje Steenbergen wonen?

Heerlijk wonen centraal in Steenbergen, op de manier die jij wilt, dan is dit je kans!
Er komt namelijk nieuwbouw in hartje Steenbergen van 29 appartementen, verdeeld over twee gebouwen en een afgesloten parkeerplaats.

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Interesse? Schrijf je dan in en geef je voorkeuren door in je account. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever direct een verkoopmedewerker spreken? De medewerkers van Baas Makelaars staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Geef je voorkeuren door!

De locatie

Hartje Steenbergen ligt letterlijk in het het hart van het bruisende centrum van Steenbergen aan de Berenstraat en Kaaistaat.

Het Plan

Deze nieuwbouw in hartje Steenbergen bestaat uit 29 appartementen, verdeeld over twee gebouwen.

Projectfinanciering

Wil je een goed en vrijblijvend advies ontvangen? We helpen je graag. Lorentzen zorgt voor financiƫle oplossingen.

Ontdek de types

alle voorzieningen bij de hand

Hier komen de appartementen!

Het project Hartje Steenbergen ligt letterlijk in het het hart van het bruisende centrum van Steenbergen. Het project komt te liggen aan de Berenstraat en Kaaistaat. Vanaf je nieuw thuis rijd je binnen no-time op de A4, waarna je alle kanten op kunt. Steenbergen heeft alles wat je nodig hebt, basisscholen, supermarkten en vele andere winkels. Daarnaast ben je met circa 30 minuten in Antwerpen, Rotterdam of Breda. Centraal en sfeervol wonen in Hartje Steenbergen, hier zit je helemaal goed!

Hartje Steenbergen is een ontwikkeling van:

Hartje Steenbergen is een ontwikkeling van:
Memo Projectontwikkeling | website
De Langen & Van den Berg | website

Verkoop via:
Baas Makelaars | website